svētdiena, 2016. gada 17. jūlijs

2016. gada 26. jūnijs. Ceļojums uz Franciju. 7. diena. Kad aiz loga +52C

No rīta pamodāmies ar gaiļa dziesmu. Pēcāk gulēt traucēja daudzās mušas. Izgājām uz balkoniņa, bet tur mūs sagaidīja neizturama svelme. Istabā gan bija patīkami vēss, kā nekā mūra ēka. Pat negribējās nekur doties prom.

Termometrs saulē rādīja +52C. Ticams rādījums.

Bijām dienas pirmajā pusē plānojuši stopēt atpakaļ uz Vaunieres, bet kā uzjautājām ieteikumus skaistākajiem kalnu maršrutiem, tā arī aizsēdējāmies un aizpļāpājāmies. Tad jau Felicitas piedāvāja kopīgi pagatavot pusdienas (atkal bija atbraukusi Laura ar puisi, viņi pa nakti bija palikuši teltī pie upes). Ņamm, silts ēdiens!
Francija, Recoubeau - ar Felicitas

Pēc tam Laura ar čali piedāvāja mūs aizvest uz Vaunieres, jo arī viņi devās turp. Cik jauks notikumu pavērsiens. Jāteic, uz ko tādu arī bijām cerējuši, he, he. Pa ceļam iebraucām Claps. Kaut kā vairs šī vieta man nelikās tik iespaidīga, kā tad, kad to redzēju pirmo reizi. Interesanti, ka arī Laura bija tādās pat domās.

Francija, Claps
Francija, Claps
Francija, Claps

Mmm, mans mīļākais kalnu ceļš, kurš savieno Die un Lus la Croix Haute! Īpaši iespaidīgi tas izskatās braucot otrā virzienā un kad ir rudenīgi zeltainiem kokiem klāts.

Vakarā izstaigājām Vaunieres. Aizgājām uz siltumnīcu, tur satiku Athor - spāņu brīvprātīgo, kurš ciemu ieradās aplūkot jau pagājušajā vasarā, tāpēc viņu maķenīt pazīstu. Viņš teica, ka bija dzirdējis, ka esam ieradušies, bet vēl nebija mūs redzējis. Ha, ha, joprojām turpinu būt nekolektīva. 

Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru